Acasă » Produse și prețuri » COLVITA Colagen Capsule, Alge, Vitamina E - 60 capsule

COLVITA Colagen Capsule, Alge, Vitamina ECOLVITA Colagen Capsule, Alge, Vitamina E

COLVITA Colagen Capsule, Alge, Vitamina E - 60 capsule

COLVITA Nutricosmetic in capsule. Unic in lumea, complex de colagen pur liofilizat , derivat din piele de peste, alge de mare si extract de vitamina E.

COLVITA este un produs de cea mai mare inventie a biotehnologie Poloneza - colagen pur, natural din piele de peste, obtinut sub forma de solutie apoasa cu o structura de proteine triplu pastrata, care este specific organismelor vii.

COLVITA este o abordare complet noua a problemele tesuturilor, construite din colagen. Consumatori vor putea sa convinga pe “piele proprie”, ceea ce poate fi obtinut prin alimentand piele in interiorul.

COLVITA incorona lucrarilor biotehnologice privind produse obtinute din colagen de peste, care continua tineretul nostru. Doua comprimate pe zi este suficient pentru a face pielea mai fina si mai moale, sa aiba stralucire, de a fi perfect umeda, in acelasi timp sa fie ingrijita din exterior cu gelul de colagen si celalte produse, sa devine considerabil mai tinera. Lanturile de colagen uman sunt formate din 20 de aminoacizi. In procesul de metabolism, organismului produce doar o parte din ele. Celelalte trebuie sa fi furnizate prin produse alimentare. Alimentare corpul cu COLVITA este un mod constant de reinnoire stocul de aminoacizi, care alimenteaza celule, producatoare de colagen.

COLVITA este fabricat in principal din colagen de peste liofilizat. Liofilizatul (de peste 98% proteine) se umfla de mai multe ori in sistemul digestiv, datorita umezirea noii, care este util pentru persoanele cu vointa sa slabeasca. Mai mult, dieta proteica favorizeaza arderea grasimilor. Asta e ceea fac si aminoacizi, dintre care colagenul e format si care sunt extrem de digerabile de catre organismul.EFECTUL TERAPEUTIC PREPARATULUI:

  • Sustine pielea din interior si o face neteda, supla si matasoasa
  • Regenerarea pielii
  • Hidrateaza cele mai profunde straturi ale pielii
  • Cand este folosit mod regulat intarzie procesul de imbatranire tesuturile
  • Imbunatati vizibil conditia pielii, parului si unghiilor
  • Regenerarea structura tesutului conjunctiv, tesutului cartilaj, tesutului osos, structurile de colagen ale globului ocular si a parului
  • Recomandat pentru persoanele active care ard proteine in timpul exercitiilor sau de formire masa musculara
  • Recomandat pentru recuperare dupa rani la picioare, mainile si articulatii

 

MOD DE FOLOSIRE: 2 capsule pe zi inainte de masa, dupa masa sau impreuna cu alimente cu mai multa apa (in ceea ce priveste vitamina E, care se dizolva doar in grasimi). Evitati zaharul din dieta zilnica. Pentru probleme mai grave ale organismului doza poate fi crescuta la trei, patru sau mai multe capsule pe zi. Folositi o alimentatie variata.

Dupa doua luni de utilizarea regulata sunt observate primele simptome prin actiunii de COLVITA, rezultand in intarirea parului si tesuturile care sustin pielii, care duce la cresterea elasticitatii acesteia, umiditate si stralucire.

Colagen de peste biologic activ - cel mai bun vector bio de stimulare a activitatea condrocitelor si a fibroblastilor - nu participa de multe ori in alimentatie noastra, dar in caz in care exista acolo, aceasta este lipsit de calitati multe, din cauza unui tratament termic, care a fost supus. Administrat prin capsule COLVITA stimuleaza metabolismul celular si accelereaza in mod semnificativ exfoliere si regenerarea fibrelor de colagen.

COLVITA este rezultatul de conectarea remarcabila ingredientelor revitalizante, care ajuta la hranirea in interiorul la cel mai important tesutului in corp uman - tesutului conjunctiv.

In lumea nu exista o tableta biotehnologica mai moderna, impotriva imbatranire a pielii si deficitul de colagen in tesuturile.

Distribuitorilor Colway, primesc de 20% discount din pretul.  Pentru mai multe informatii click 

Vezi alte pachete cu greutăți » 120 capsule
Starea comenzii


60 capsule | 120 capsule

»  228,00 RON