Acasă » Intrebari frecvente (FAQ)

CARE ESTE MECANISMUL DE PENETRARE COLAGENULUI NATURAL?

 

Dece colagenul este un gel transdermal? Aplicat pe pielea, colagenul de peste nu se cupleaza direct la fibrele de colagen umane si nu penetra la fibroblaste. Deasupra epiderma, colagenul de peste descompune in aminoacizi. Acestea sunt aceleasi aminoacizi care construiesc colagenului uman (hidroxilizina, glicina, prolina si hidroxiprolina). Aici el alimenteaza spatiul extracelular de toate straturile a pielii cu aminoacizi. Cu ajutorul vitamina C provoca o activitate crescuta a fibroblastelor. Acest mecanism inca nu a fost descris clinic.

In spatiul extracelular fibroblaste, keratinocite si condrocite elimina polipeptide si se impletesc in spirala tripla. Acest proces este mult mai rapid cand spatiul extracelular este „atacat” de mai multe peptide.

Aceasta creste productie de colagen propriu.

Spatiul extracelular este o retea de proteine si carbohidrati. Acestea servesc ca baza in toate cele trei straturi ale pielii.

Aceasta spatiu compune in principal din apa, colagen, elastina, glicoproteina si carbohidrati. Continutul si aspectul sunt similare cu Colagen natural Silver daca eliminam 2/3 din apa.

In spatiul extracelular se creaza reteaua de proteine. Densitatea acestuia este responsabila pentru gradul de elasticitate si de riduri a pielii noastre.

Expertii in medicina si cosmetica, care nu recunosc efectele de colagen se bazeaza pe literatura vechi care cu siguranta de 100% era scrisa din secolului trecut

 

CE INSEAMNA COLAGEN VIU ?  

Colagenul natural este un produs viu, deoarece, chiar daca este inchis in borcane de sticla el pastreaza structura spirala creata de pestele. Exista oameni care nu intelege fenomenul de descoperirea poloneza.

Fenomenul consta in faptul ca atunci cand pestele a murit, proteine extrase din pielea ei continua sa fie aranjate in aceeasi structura ca si atunci cand peste era inca viu.

Cum se poate realiza acest lucru? Prin scoaterea rapida pielii si congelare inainte de distrugere a moleculelor colagenului. Apoi se face prelucrare mecanica atenta si reactii chimice lente. Pe urma repetat de filtrare fina. Colagenul, fara a pierde structura spirala, trece curat in solutie apoasa si in cele din urma se varsa in borcane.

 

DE CE COLAGEN DIN PESTE ESTE MAI BUN DECAT COLAGEN DIN BOVINE, CREAT IN ALTE LABORATOARE ?

In primul rind pentru ca este un collagen “viu”. Colagen natural este solubil in apa si are o structura spirala, nu numai in organism viu, dar si mutat liber in epiderma.

Cand se aplica pe piele penetreaza mai profund decat colagen din bovin, deoarece are o greutate moleculara mai mica. Atunci cand este in contact cu organism colagenul are spirala tripla si atunci cand ajunge la stratului cornos al epidermei este rupt in peptide.

Acesta collagen neutralizeaza alergii existente.

Colagen natural in schimb……BOTOX ?
Este posibil colagenul natural sa inlocui tratamente scumpe cu Botox? Desigur ca da, si cu un rezultat mult mai bun. Colagenul natural contine fibre de colagen naturale cu aceeasi structura ca umane. Datorita acestui fapt este recunoscut de organismul uman, ca un element prietenos.
Prin contrast, terapie Botoxul este o toxina din bacteria Clostridium botulinum (toxina Bacillus), care are un efect paralizant. 
Injectarea de BOTOX provoca muschii fetei sa pierde capacitatea lor de a contracta, prin urmare, pielea inceteaza sa face riduri si ofili. Cu toate acesta rezultatul dorit este doar o jumatate. Immobile raman doar fragmente mici de piele. Deci, alte muschii functioneaza normal si fata arata nenatural (efectul “Brejnev”).
Aceasta procedura se pare simplu si un pic invazive, dar ar trebui sa fie amintit ca aceasta metoda foloseste o neurotoxina care este substanta foarte activa. Daca nu se aplica in mod corespunzator, aceasta poate provoca mai multe daune decat beneficiile. Tratamentele nereusite se poate termina cu deteriorare a muschii faciali (tulburare grava expresii faciale), care trece in cateva luni. Aceste manipulari nu sunt adecvate pentru toata lumea - contraindicat pentru aplicarea lor sunt boli ale muschilor, boli autoimune (de ex. inflamatie reumatica a articulatiilor) sau alergie la albumina umana
Aplicarea de Colagen Natural nu aduce nici efecte secundare si riscul de complicatii in organismul uman – acestea sunt 100% in conditii de siguranta si proceduri hipoalergenic. Costul de o procedura de Botox este cateva sute de lei si necesita repetarea de dou-trei ori pe an. Procedura de un an intreg cu Colagen Natural Platinum costa 418 RON (pretul de distribuitor) si a elimina de lunga durata motivele de aparitia ridurile. 
Colagenul natural elimina de lunga durata motivele si rezultatele de aparitia a ridurile. Compenseaza deficitul de colagen in piele si stimuleaza productia sa. Botoxul este produs scump si temporar care nu da astfel de rezultate.