Acasă » Recenzii si Actualitate

Colagen natural in schimb……BOTOX

Colagen natural in schimb……BOTOX

Prin contrast, terapie Botoxul este o toxina din bacteria Clostridium botulinum (toxina Bacillus), care are un efect paralizant.


Injectarea de BOTOX provoca muschii fetei sa pierde capacitatea lor de a contracta, prin urmare, pielea inceteaza sa face riduri si ofili. Cu toate acesta rezultatul dorit este doar o jumatate. Immobile raman doar fragmente mici de piele. Deci, alte muschii functioneaza normal si fata arata nenatural (efectul "Brejnev").

Aceasta procedura se pare simplu si un pic invazive, dar ar trebui sa fie amintit ca aceasta metoda foloseste o neurotoxina care este substanta foarte activa. Daca nu se aplica in mod corespunzator, aceasta poate provoca mai multe daune decat beneficiile. Tratamentele nereusite se poate termina cu deteriorare a muschii faciali (tulburare grava expresii faciale), care trece in cateva luni. Aceste manipulari nu sunt adecvate pentru toata lumea - contraindicat pentru aplicarea lor sunt boli ale muschilor, boli autoimune (de ex. inflamatie reumatica a articulatiilor) sau alergie la albumina umana

Aplicarea de Colagen Natural nu aduce nici efecte secundare si riscul de complicatii in organismul uman – acestea sunt 100% in conditii de siguranta si proceduri hipoalergenic. Costul de o procedura de Botox este cateva sute de leva si necesita repetarea de dou-trei ori pe an. Procedura de un an intreg cu Colagen Natural Platinum costa 430 lei (pretul de distribuitor) si a elimina de lunga durata motivele de aparitia ridurile.

Colagenul natural elimina de lunga durata motivele si rezultatele de aparitia a ridurile. Compenseaza deficitul de colagen in piele si stimuleaza productia sa. Botoxul este produs scump si temporar care nu da astfel de rezultate.

............. SI INJECTII CU COLAGEN

 

Colagenul natural este un preparat care contine colagen, identic cu colagenul uman. Injectii de colagen sunt efectuate cu colagen de bovin, care nu este biologic activ si se absorba in structura pielii intr-un foarte mic grad. Dupa cateva luni corpul il arunce afara. In plus, pretul de injectii este semnificativ mai mare decat procedurile cu Colagen Natural - varianta Platinum.


12 Martie 2013