Acasă » Recenzii si Actualitate

IRIS DIAGNOSTIC SI COLAGEN

IRIS DIAGNOSTIC SI COLAGEN
Oamenii de stiinta cred ca 90% dintre procese patologice incepe in ţesutul conjunctiv si atunci trece in celulele din corpul, care este atacat de boala si tratat de catre medici.
Este demonstrat deja ca 90% din produsele de metabolism care se acumuleaza in organism atat de rau pentru el, se aduna in tesutul conjunctiv.
Radionuclizi, pesticide, metale grele si toxine industriale se acumuleaza in principal in sange, ficat, nodulii limfatici, splinei, plamanii, muschii, articulatiile, peritoneu, membrane de celule de grasime. Acest lucru depinde de pe starea de colagenul organic in acestor tesuturi.
Succesul tratamentului de cele mai multe boli este legat de diagnostica lor devreme. Diagnostica devreme la chiar multe boli grave permite pastratul dezvoltarea lor, fara aplicatul de medicamente extrem de invazive. 
Cu toate acestea, medicina nu foloseste metode simple si sigure, rapide si ieftine de diagnostic ale tesutului conjuctiv, cu ajutorul care, in orice tara poate face examinari profilatice ale populatiei.
Una dintre aceste metode este Iris Diagnostica.
Diagnosticarea a "starea de lucru" a colagenului in irisului in ochiului uman ofera imaginea exacta a modului in care bolile atace corpul omenesc si ce boli sunt in apropierea.
Sa vedem ce cunostinte da pentru corpul nostru examenul de densitatea colagenului in iris, si cat de pufos este structura lui.
Iris a ochiului, in special imaginea structura sa de colagen, este de fapt creierul care este aratat pe primul plan pe ecranul. Un Diagnostician cu experienta, utilizand principiul de informatii biologice directa si inversa poate descifra informatie individuala pentru fiecare persona si elementele separate al organismul sau.
Colagenul a irisului nu minte niciodata. El este la fel ca colagenul la aceste organe, care imaginea e transmita pe ecran.
Densitatea de colagen pe nivelurile 1-2, unde fibrele sunt identice si dispuse intre el caracterizeaza cel mai bun tip de ereditate a colagenului organic. Aceasta de obicei sunt muschi strans, mare capacitatea de regenerare a tesuturilor si rezistenta la factorii distructive.
In statistica de Iris diagnostic, detinatorii de collagen cu densitate in irisul 1 si 2 sunt oameni creative, adesea liderii cu o sanatate de fier, mintea puternica si mare sanse de longevitate. 
Tipul 3-4, se caracterizeaza prin fibre de colagen nu prea dense in irisul, este tipic de populatia majoritara, pana la varsta onorifice. De asemenea, ofera mai multe informatii despre amenintare de la bolile. Fibrele de colagen intins, indoite, slab, cu numeroase fisuri sau rupturi – aceasta inseamna tensiuni scazute din anumite tesuturi ale corpului nostru.
In cazul in care pe grafica vom vedea densitate de colagen in irisul 3 si 4, ne putem astepta in organul care e proiectat o tendinta crescuta de intreruperea a alimentarii cu sange, microcirculatie, drenajul venoas si limfatic, hiperplazie, disfunctii generale, umflaturi ascunse, modificari degenerative, pana un metabolism lent, o acumulare accelerata de toxine si de asemenea deplasarea rapida la o stare de oboseala cronica, slabiciune fizica asociata cu conditii depresive.
Tipuri de colagen in irisul 5-6 - fibre impletit haotic, rupturi multe, pete toxice si umflaturi – indica o rezistenta foarte scazuta a organismului, boli severe ereditare sau dobandite. Aproape intotdeauna prezinta mari tensiuni fizice, tensiuni fiziologice sau tensiuni biologice.
Persoanele cu acestuia tip de collagen daca doreste sa traiasca si sa functioneze normal, ar trebui sa inceapa reabilitare si chiar tratament, sa renunte la viciile, sa da corpului o sansa pentru regenerare, sa schimba radical modul de viata si de nutritie.
Analiza structurii de colagen in irisului pentru scopuri de diagnosticare este o metoda stiintifica, dar nu este (cum inca se considera undeva) pentru vindecarea sau pentru vindecare de natura. 
Colagenul in irisul este un cod bio informatic foarte precise, care intr-o masura considerabila este posibil sa se modifica cel mai devreme in a treia generatie. Colagenul in irisul prezinta un cod bioinformational foarte precise, care intr-o masura considerabila, este posibil sa se modifica cel mai devreme in a treia generatie. Cu toate acestea se poate corecta.
Alimentare la corpului cu colagen este o mare sansa.
Dr. Galina Safronova
“Aceasta sunt sase tipuri mai distinse de densitate a irisului" …..prin B. Jensen

 

 


26 Februarie 2013