Acasă » Recenzii si Actualitate

ARGUMENTELE DESPRE ATRACTIVITATEA DE LINIE COSMETICA COLWAY

ARGUMENTELE DESPRE ATRACTIVITATEA DE LINIE COSMETICA COLWAY

Cu siguranta multi se intreaba de ce exista creme pentru 12 si 1,150 RON ? Si modul in care acestea difera?

 

Din pretul crema ar trebui sa asteptati:

pana la 23 lei - glicerina, lanolina, uleiuri sintetice ieftine si parfumuri
pana la 58 lei - ambalaj frumos, vitamine, uleiuri vegetale, filtre UV
pana la 173 lei - vitamine, inchise intr-o transportatori transdermic (ex. retinoizi), tretinoin, aldehida, palmitinian, derivati de vitamina A), acid ascorbic, tocoferol (vitamina E), in aceste creme apar acizi de fructe, proteine vegetale, acid hialuronic, extracte de plante, ciuperci si germene, precum si polimeri si ceramidi.
peste 173 lei - cea mai mare importanta aici are deja pretul de campanie de publicitate si promovare indelungata a brandului. Practic ei decide daca o crema va costa 173 sau 575 lei. De la indicatori obiective ar trebui sa fie asteptat: ambalaje estetice, vitamine, care sunt inchise in lipozomi sau alte transportoare eficiente, phyto hormoni, ceramidi, acide lipoic, uleiuri de boabe, extracte de celule animale, antioxidanti bune, co-enzyme, extracte din plante, retinol, colagen de bovin,
peste 575 lei - pentru cremele cu acest pret, exista depozite speciale, cu componente de cea mai inalta calitate si astfel de depozite sunt doar cateva din lume. Substantele din plante sunt extrase din muguri si radacini in perioada de inflorirea sau deschisul a mugurilor. Cultivate in plantatii strict selectate. Depozitele de produse cosmetice exclusiv ofera si substante cum ar fi: hexa-peptide, stimulatoare de fibroblaste, fitoestrogeni, matrikine si extras caviar .

Concluzie: adevarul este brutal - creme care elimina ridurile, pur si simplu nu exista.  Calitatea de crema, care poate opri dezvoltarea de riduri si aparitia de riduri noi, sau pentru a incetini imbatranirea pielii depinde de compozitia. Cosmetologie este de acelasi minte: lista de aceste ingrediente nu este lung. Destul de sigur este ca nu creste mai mult de o singura pozitie de mai multi ani.

2.INCI (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients - Международно наименование на козметичните съставки) Componentele din acest obligatoriu pentru toate tarile moderne registru sunt catalogate in latina (mai mult comun) si engleza (mai putin frecvent). Orientarea acestor nume nu este la fel de dificil cum pare la prima vedere. INCI poate proteja tine si prietenele tale la cheltuieli bani inutile pe creme cu o valoare scazuta. Cunostintele a nomenclatura principala INCI ajuta foarte mult pentru prezentare preparatelor cosmetice cu mai multe componente, pe metoda de comparatie. Exemple:
3. Element Istoric
In 1990-2000, a fost greu sa ne imaginam un bun crema antirid care INCI sa nu avea cuvantul colagen.  Desigur, acest lucru a fost colagen din bovin, care in cele din urma dezamagit complet oameni de cosmetica si biochimie. In 2006 de branduri globale a ramas numai trei, care completeaza cremele cu colagen. Acestea sunt marcate cu asterisc.
De ce sa intamplat asa ?
1. Colagenul de bovin sa dovedit a fi biologic inactiv si prin urmare nu ar putea patrunde prin bariera de epiderma.
2. Studiile au demonstrat efectul de alergene in cel putin de 4% din utilizatorii.
3. Pe propria analiza, societatile de asigurare a refuzat pentru a face Asigurari, din cauza pericolului de transmitere cu creme, boala "vacii nebuni".
Dar acum, cremele combinate cu colagen de peste (polonez) - Coliagena, La Roche Posay si Helena Rubinstein, la preturi intre 100 de dolari si 100 de euro pe uncie (28 de grame) au bucurat mare succes.  Ele sunt driverele de seriilor cosmetice.
4. Cum se face crema de inalta calitate?
Acestea sunt impartite in faza apoasa si gras. Crema de zi este o emulsie de tip ULEI/APA care este rapid absorbit prin epiderma si nu lasa nici un strat gras pe piele. Crema de zi (hidratanta) contine in faza de ulei, grasimi si uleiuri vegetale, cum ar fi limba mielului (Borago officinalis), orez sau esteri de acizilor grasi superiori - mirystynian izopropyl. La randul sau, faza apoasa contine substante hidrofil ca glicerol, glicol, pantenol, acid hialuronic hidrolizat de colagen, etc. Fazele de ulei si apa trebuie sa fie contactat in o emulsie omogena, si sunt necesare ingrediente care actioneaza ca emulgatori. Acestea sunt substante superficial active. Apoi se adauga vitamine, biotina, extracte de planta cum ar fi Aloe, gotu-kola, acizi grasi nesaturati, flavonoide si antioxidanti.
Crema de noapte este o emulsie de tipul APA/ULEI. Pentru a descuraja evaporarea apei din piele, faza de ulei a crema de noapte poate contine uleiuri organice precum si minerale. Se adauga vitamine care se dizolva in grasimi (A si E ), phyto hormoni si altii.  Faza apoasa este similara cu cea din crema de zi. Toate componentele a cremele afara standardul, provin din depozite specializate in Statele Unite, Franta si Japonia. Costul de unele ingrediente, ca exemplu. matrikini este la pretul de aur.

5. Actiune
 Seria de cosmetic Colway este un produs in afara standard, chiar daca nu avem in vedere biotehnologica "ajustare" la colagen. Ea indeplineste urmatoarele cerinte:
umezeste epiderma excelent
imbunatateste elasticitatea pielii
protejeaza pielea de la mediu
protejeaza pielea de la pierderea de apa si aparitia comedoanele (punctele negre)
netezeste si hraneste
reduce sentimentele de tensiune in piele
netezeste pielea inegala
lumineaza pigmentare
limita luciul pielii
opreasca aparitia comedoanele (punctele negre)
stimuleaza procesele metabolice la nivelul pielii
reduce sentimentul de tensiune in piele
calmeaza iritatiile
Prin urmare, impreuna cu actiune de colagen Natural, vizibil reduce adancimea ridurilor, elimina ridurilor existente si se opreste cu ani imbatranire a pielii.

7. Argumente economice

а). Majoritatea utilizatori de Colagen Natural cumpara creme de zi si de noapte, exfoliant si tonic.

De ce nu de la tine? De ce sa cumpere produse de concurenta, cu calitate mai rau?

b). Mult timp nu va aparea pe piata noastra o astfel de combinatie intre calitate si pret

Daca COLWAY ar trebuie sa cumpere componentelor cu bani, pretul lor de vanzare cu amanuntul ar fi aproape de trei ori mai mare (mai ales la creme).
Aceasta este valoarea lor reala. Din fericire, sa obtinut opus. COLWAY primeste componentele cele mai scumpe in cosmetologie astazi (matrikini, fitoestrogeni, etc.) printr-un schimb de barter pentru liofilizat (masei uscate) de colagenul din peste
8. Argumentul estetic

Nimeni care a vazut produsele cosmetice de COLWAY nu va nega aspectul magnific si calitatea. Estetica de ambalare si de design sunt la nivel cu calitatea deosebita. Seria COLWAY se incadreaza in categoria de cadouri reprezentative pentru ziua de nastere, aniversare, nunta... Daca ati cumparat-o si cu discountul de distribuitor, este si chiar un cadou economic.


26 Februarie 2013